جاوا (به انگلیسی: Java) یک زبان برنامهنویسیِ شئگرا است که برای
نخستین بار توسط جیمز گاسلینگ در شرکت سان مایکروسیستمز ایجاد گردید و در
سال ۱۹۹۵ به عنوان بخشی از سکوی جاوا منتشر شد.برنامههای جاوا به صورت کدهای بیتی همگردانی (کامپایل) میشوند؛ که مانند کد ماشین هستند و به ویژه وابسته به سیستمعامل خاصی نیستند. لایبرری برنامه نویسی جاوا که هر برنامه نویس اندروید باید بداند !
برنامه نویسی جاوا و ساخت بازی اندروید از جمله سفارشات شرکت وب یونیک می باشد.هم چنین وب یونیک اصفهان قالب سایت فروشگاهی و طراحی سایت فروشگاهی با جدیدترین تکنولوژی های روزدنیا انجام میدهد زبان جاوا شبیه به ++C است
اما مدل شیءگرایی آسانتری دارد و از قابلیتهای سطح پایین کمتری پشتیبانی
میکند. یکی از قابلیتهای بنیادین برنامه نویسی جاوا این است
که مدیریت حافظه را بطور خودکار انجام میدهد. ضریب اطمینان عملکرد
برنامههای نوشتهشده به این زبان بالا است و وابسته به سیستمعامل خاصی
نیست، به عبارت دیگر میتوان آن را روی هر رایانه با هر نوع سیستمعاملی
اجرا کرد.
۵.نرم افزار حسابداری و حسابداری آنلاین وب یونیک ویژگی همانند حسابداری هلو را دارد اما با این تفاوت که به صورت آنلاین است .هم چنین شرکت وب یونیک به ساخت برنامه موبایل و هم چنین برنامه نویسی اندروید می پردازد.
فروشگاه های اندروید، برنامه های اندرویدی که از توسعه دهندگان دریافت می کنند را بررسی کرده و چنانچه مشکلی در آن بیابند، آن را منتشر نمی کنند و از توسعه دهنده درخواست می کنند که این مشکلات را برطرف کند. در این مبحث، بنده قصد دارم که تمام نکات مهم مربوط به یک ساخت بازی اندروید و برنامه اندرویدی را شرح بدهم تا توسعه دهندگان، قبل از دادن برنامه اندروید خود به فروشگاه های اندروید، یک بار این موارد را مرور کنند
هرچند پروسه بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو یک فرآیند پیچیده و بلند مدت است اما چه درهنگام طراحی وب سایت و چه پس از آن وب سایت شما به موتورهای جستجو معرفی شده و سئو سازی می گردد بدیهی است که درخواست جهت ادامه فرآیند افزایش رتبه سایت شما امکان پذیر خواهد بود.در وب سایتهایی که حجم اطلاعات آنها بالا می باشد اصولا استفاده از طراحی استاتیک غیر ممکن است.شرکت وب یونیک اصفهان ، با تیم مجرب خود آماده طراحی وب سایت بر طبق نظر مشتریان خود میباشد و هرگونه سفارش طراحی سایت را با بهترین کیفیت و قیمت انجام میدهد.هم چنین آماده انجام پروژه های طراحی سایت در اصفهان میباشد.هم چنین شرکت وب یونیک به ساخت برنامه موبایل و هم چنین برنامه نویسی اندروید می پردازد.برنامه نویسی جاوا و ساخت بازی اندروید از جمله سفارشات شرکت وب یونیک می باشد.هم چنین وب یونیک اصفهان قالب سایت فروشگاهی و طراحی سایت فروشگاهی با جدیدترین تکنولوژی های روزدنیا انجام میدهد.نرم افزار حسابداری و حسابداری آنلاین وب یونیک ویژگی همانند حسابداری هلو را دارد اما با این تفاوت که به صورت آنلاین است.
، درگیر شدن با کدنویسی برنامه اندروید، ممکن است باعث شود که برخی از نکات را فراموش کنیم.
بنده نکاتی را ذکر خواهم کرد، چنانچه موردی نیز به ذهن شما رسید، خوشحال می شوم تذکر بدهید تا آن را نیز به این مبحث اضافه نمایم. به هر حال، قصد داریم که این مبحث، یک مبحث جامع شامل تمامی نکات مهم باشد. بنابراین آن را به مرور زمان تکمیل خواهیم کرد.نکات را در دو دسته ((نکات ضروری)) و ((نکات اختیاری)) شرح خواهیم دادیم و مواردی که در دسته ((نکات اختیاری)) قرار می گیرند، بستگی به خود شما دارد که دوست داشته باشید آنها را در برنامه اندروید خود به کار ببرید یا خیر.
نکات ضروری :
داشتن نام package منحصر بفرد :
تمامی برنامه های اندروید، با نام package خود شناسایی می شوند و بنابراین باید نام package آنها منحصر بفرد باشد، بنابراین اگر شما فایل apk برنامه اندروید را به یک فروشگاه اندروید بدهید، آنها در همان لحظه، نام package آن را از فایل apk به دست می آورند و چک می کنند که آیا قبلا برنامه ای با این نام package منتشر شده است یا نه. اگر منتشر شده باشد، به شما تذکر می دهند و بنابراین شما باید نام package جدیدی برای برنامه اندروید خود انتخاب کنید (برای تغییر نام package ، کلید شماره 225 را ببینید).
دقت کنید که این نکته برای برنامه اندرویدی است که قصد دارید اولین نسخه آن را منتشر کنید، چون در فروشگاه های اندروید، بخش جداگانه ای برای دریافت نسخه جدید برنامه های اندروید از قبل منتشر شده توسط شما وجود دارد و بدیهی است که نباید نام package آنها تغییر داده شود.
عدم تغییر نام package برنامه اندروید در نسخه های جدید آن :
چنانچه قبلا برنامه اندرویدی در فروشگاه های اندروید منتشر کرده اید، نباید نسخه جدید آن، دارای نام package دیگری باشد (زیرا در غیر این صورت، هنگام نصب برنامه اندروید، به صورت یک برنامه اندروید جدید شناسایی می شود و دیگر جایگزین نسخه قبلی نمی شود).
استفاده از همان keystore قبلی برای ساخت فایل apk نسخه های جدید برنامه اندروید :
اگر بر روی یک گوشی، برنامه اندرویدی (با یک package خاص) با یک keystore اولیه (یک سری certificates)( کلید شماره 210 ) نصب شده باشد، آنگاه اگر نسخه جدیدی از آن برنامه (با همان package) بسازیم که در آن، از keystore جدیدی (یعنی certificates جدید) استفاده شده باشد، آنگاه گوشی اجازه نصب نسخه جدید را نمی دهد (در واقع برای این است که کسی نتواند برای برنامه های اندروید دیگران، نسخه جدید ارائه کند، پس keystore شبیه امضا می ماند). بنابراین شما برای تمام نسخه های یک برنامه اندروید، تنها باید از یک فایل keystore استفاده کنید.
تغییر شماره نسخه برنامه اندروید (تغییر versionCode و versionName) :
چنانچه قبلا برنامه اندروید را در فروشگاه های اندروید منتشر کرده اید و اکنون می خواهید که نسخه جدید آن را به فروشگاه های اندروید بدهید، باید versionCode و versionName آن نسبت به قبل تغییر کرده باشد. برای تغییر versionCode و versionName برنامه اندروید، کلید شماره 231 را ببینید. versionCode تنها باید یک واحد افزایش یابد و برای versionName هم عبارتی دلخواه را انتخاب کنید (معمولا مواردی مثل 1.0.12 و 2.3.7 و ... انتخاب می شود).
تعیین minSdkVersion و targetSdkVersion برای برنامه اندروید :
در فایل Androidmanifest.xml از پروژه اندروید، دو مورد minSdkVersion و targetSdkVersion را به صورت مناسب برای برنامه اندروید خود تعیین کنید.
یکسان بودن شیوه نمایش برنامه اندروید بر روی گوشی های اندروید با صفحه نمایش های با اندازه مختلف :
یکی از موارد مهم در طراحی گرافیک برنامه اندروید این است که ممکن است ظاهر گرافیکی برنامه اندروید، بر روی گوشی های با صفحه نمایش های با اندازه مختلف، متفاوت باشد. بنابراین توصیه می شود که فایل های xml جداگانه ای برای صفحه نمایش های با اندازه های مختلف، طراحی شود. این مورد را در کلید شماره 239 به طور کامل شرح داده ایم.